EasyGroup Oy – meiltä saat kaiken mitä tarvitset

EasyGroup Oy, täyden palvelun perheyritys on palveluksessasi kaikissa remontti- ja rakennustarpeissasi. Nimeemme tiivistyy palvelulupauksemme: meidän kanssamme asiointi on iisiä. Meiltä saat samassa paketissa kaikki tarvitsemasi palvelut sisä- ja ulkoremontteihin sekä uudisrakentamiseen – yhdellä kaiken kattavalla hinnalla. Palvelemme koko Varsinais-Suomen alueella – myös haastavissa saaristokohteissa.

Remontoimme ja rakennamme 30 työvuoden kokemuksella

Yrityksessämme on remontoinnin ja rakentamisen ammattitaitoa yhteensä yli 30 työvuoden verran. Hoidamme remontti- ja rakennusprojektisi luotettavasti ja kunnialla alusta loppuun saakka – kuin itselle tekisimme. Unohda siis stressi, ja luota koko projektisi meidän käsiimme sen sijaan, että ostaisit yhden palvelun sieltä ja toisen tuolta. Muista myös, että voit hakea kotitalousvähennystä meillä teettämistäsi töistä.

Muista myös, että voit hakea kotitalousvähennystä meillä teettämistäsi töistä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Vastaus yhteydenottoosi vuorokauden kuluessa!

Kerro meille rakennus- tai remonttitarpeestasi, ja lupaamme palata asiaan yhden vuorakauden sisällä. Tarjoamme remonttikohteeseesi maksuttoman arviointikäynnin, jonka jälkeen saat sähköpostiisi kaiken kattavan pakettihinnan työstä ja tarvittavista materiaaleista. Näin saat heti tietää projektin kokonaiskustannukset ja vältyt yllättäviltä lisäkuluilta!